Paste "IL RE"

Grila:

Bucatini 500 g

(0)
Bucatini della Pasta Gragnano au o formă tradițională de pastă lungă, cu secțiune rotundă și perforată. Fabricate din făină de grâu dur 100% italian, care îi conferă o textură crocantă și o aromă boga..

Calamarata Liscia 500 g

(0)
Calamarata Liscia della Pasta Gragnano, o pastă tradițională italiană cu o formă asemănătoare cu inelelor de calmar. Este făcută din făină de grâu dur 100% italian, care îi conferă o textură crocantă ..

Calamarata Ondulata 500 g

(0)
Calamarata Ondulata della Pasta Gragnano, o pastă tradițională italiană cu o formă de inele ondulate asemănătoare cu inelelor de calmar. Este făcută din făină de grâu dur 100% italian, care îi conferă..

Calamarata Rigata 500 g

(0)
Calamarata Rigata della Pasta Gragnano,o pastă tradițională italiană în formă de calamar. Este făcută din făină de grâu dur 100% italian, care îi conferă o textură crocantă și o aromă bogată. Paste fă..

Cannelloni Lisci 500 g

(0)
Cannelloni Lisci della Pasta  Gragnano, o pastă tradițională italiană, tub sau cilindrica. Suprafața poroasă absoarbe mai bine sosul, oferind o experiență culinară mai intensă. Este făcută din fă..

Casarecce 500 g

(0)
Casarecce della Pasta Gragnano o pastă tradițională italiană, formă răsucită în formă de S, casarecce înseamnă literalmente „de casă”. Fabricate din făină de grâu dur 100% italian, care îi conferă o t..

Eliche Giganti 500 g

(0)
Eliche Giganti della Pasta Gragnano,o pastă tradițională italiană in formă de spirale mari. Este făcută din făină de grâu dur 100% italian, care îi conferă o textură crocantă și o aromă bogată. Paste ..

Farfalle 500 g

(0)
Farfalle della Pasta Gragnano, o pastă tradițională italiană în formă de fluture. Fabricate din făină de grâu dur 100% italian, care îi conferă o textură crocantă și o aromă bogată. Paste făcute confo..

Lasagne Ricce 500 g

(0)
Lasagne Ricce della Pasta Gragnano, o pastă tradițională italiană în formă de foi ondulate. Suprafața poroasă absoarbe mai bine sosul, oferind o experiență culinară mai intensă. Fabricate din făină de..

Linguine 500 g

(0)
Linguine della Pasta Gragnano, o pastă tradițională italiană (paste lungi, subțiri și plate). Fabricate din făină de grâu dur 100% italian, care îi conferă o textură crocantă și o aromă bogată. Paste ..

Mafaldine 500 g

(0)
Mafaldine della Pasta Gragnano, o pastă tradițională italiană în formă de panglica ondulata in lateral ce le permite sa retina foarte bine condimentele, adaptandu-se la sosuri tradiționale din Italia ..

Mezzanelli 500 g

(0)
Mezzanelli della Pasta Gragnano, o pastă tradițională italiană din orașul Gragnano, din regiunea Campania. Păste făcute din făină de grâu dur 100% italian, care îi conferă o textură crocantă și o arom..

Mezze Penne Rigate 500 g

(0)
Mezze Penne Rigate IL RE sunt o varietate de paste lungi, cilindrice, cu capete tăiate oblic. Rigate înseamnă "ridate" în italiană, adică "cu nervuri". Aceste paste au o textură mai aspră, datorită ne..

Mezzi Paccheri Lisci 500 g

(0)
Mezzi Paccheri Lisci della Pasta Gragnano, o pastă tradițională italiană în formă de tuburi netede, ideală pentru a fi servită cu sosuri groase și cremoase, care se pot așeza în mod uniform pe suprafa..

Mezzi Paccheri Ondulati 500 g

(0)
Mezzi Paccheri Ondulati della Pasta Gragnano, o pastă tradițională italiană in formă de tuburi mici ondulați. Suprafața ondulata a pastelor ajută la absorbția mai bună a sosului, ceea ce conferă mâncă..
Afişare 1 - 15 din 30 (2 pagini)